dijous, 9 de febrer de 2012

CREP DE VERDURA

Ens agrada moltíssim fer creps. Normalment fem creps dolces  amb xocolata, sucre i mel.
Aquesta vegada hem volgut provar a fer una crep salada amb verdura.
Realment ens ha sorprès perquè resulta gustosa  i ve més de gust menjar verdures diferents!

La recepta: 

Ingredients massa dels creps:
1) 3 ous
2) 400 ml de llet
3) 250 gr de farina
Ingredients pel farciment de verdura:
1) 2 pastanagues
2) 1 carbassó
3) 1 patata mig bullida
4) mitja ceba picada
6) sal a gust
7) pebre a gust
8) oli per fregir

 ELABORACIÓ:

1) Rentar amb cura tota la verdura ( MOLT IMPORTANT!!!!)

2) Tallar i pelar tota la pastanaga en rodanxes i ben prima.

3) Tallar el carbassó en rodanxes i cada rodanxa en  quatre parts.

5) Tallar i pelar la patata en trocets petits




  6) Deixar preparats tots els ingredients  ja tallats en diferents bols.

7) Escalfar l'oli en una paella amb la ceba picada  i quan aquesta està daurada afegir les altres verdures.

8) Afegir sal i pebre al gust i remenar fins a quan la verdura estigui ben cuita i tendra.







 Ara és el moment de preparar la crep!!!!

1) Fer la massa barrejant els ingredient i acabar de barrejar-los amb una batedora ( llet, ous i farina)

2) Escalfar una paella antihaderent per fer creps.










3) Amb un cullerot  vessar una mica de massa en la paella i repartir la massa  per tota la paella.


4) Quan ja està calenta i es treu facilment , donar la volta, deixar-la coure uns segons i posar-la en un plat.


5) Quan totes les creps estan fetes , cadascú li afageix el farciment de verdura, enrolla la crep i....


BON PROFIT!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada