divendres, 29 d’abril del 2011

No hi ha res com menjar una bona pizza!

Voleu menjar una pizza esquisida?
Un dels “ingredients” secrets és preparar PIZZA CASERA....és a dir...fer-ho tot, des de la massa fins a la cocció final!
És fàcil....i com podeu veure...

...dóna moltes satisfaccions!!!!





En la presentació teniu la recepta pas a pas...


 
View more presentations from sabinanegro

dissabte, 9 d’abril del 2011

CULLERADES DE POESIA (3)

La timidesa és un amagatall a la mida de cadascú, des d'on mirar el món abans de sortir-ne.



RECEPTA per PERDRE la TIMIDESA 

  1. Quatre salts de mico.
  2. La filosofia del saltamartí: tu salta i que no t'importi on caus.
  3. Diuen que el que és tropical és bo. Així, doncs... batuts de pinya amb cançons de dutxa, si és possible en dejú.
  4. Llançar-se a terra uns quants cops al dia (ajuda a no sentir-se ridícul sempre que no et trenquis una cama).
  5. Ballar, bé o malament. Al carrer, a casa, a l'escola. Si es balla damunt d'una taula, millor .
 (Adaptació de Sabina Negro de : E. Manzano, M. Gutierrez SernaReceptes de pluja i sucre”)

    divendres, 1 d’abril del 2011

    Cuadraditos de coco y chocolate







    Los/as alumnos/as del TALLER de COCINA de primero os invitan a preparar  una receta con chocolate...
    por los días que necesitáis más energía!!!!




     

    Ingredientes:
    1) 1 bote de leche condensada
    2) 1,5 dl de leche
    3) 4 cucharadas de cacao en polvo
    4) 1 cucharada de mantequilla
    5) 50 gr. de azúcar
    6) 150 gr. de coco rallado        


     Elaboración:





    a) Introducir la leche condensada en una cacerola, añadir la leche, el cacao en polvo, la mantequilla reblasndecida  y el azúcar.










    b) Cocerlo, sin dejar de remover, hasta que la mezcla se separe del fondo y de las paredes de las cacerola.












    c) Agregar 125 gramos de coco rallado y dejar
    cocer un poco más.

















    d) Retirar del fuego y seguir removiendo hasta que
    se haya enfriado.
    Verter la mezcla en un molde
    rectangular de bordes bajos,
    forrado con film transparente, y
    niverlarla bien con una cuchara.











               













    e) Introducirlo en el frigorifico hasta que se haya endurecido completamente. Cortar en quadros pequeños y espolvorear con el coco restante.






    BUEN PROVECHO!!!!!!