El dia 4 d'Octubre a l'hora del pati la tutoria de 1D ha fet una petita festa d'aniversaris pels alumnes nascuts en Octubre. Han encarregats els postres als alumnes del taller de cuina de 2n .
Nosaltres els hem preparat una TARTA CEBRA .
VA AGRADAR MOLT !!!
Voleu la recepta?
Ous: 4
Sucre: 250 g
Llet: 250 ml a temperatura ambient
Oli vegetal: 250 ml
Farina: 500 g
Llevat en pols: 1 culleradeta
Cacau en pols: 2 cullerades
Xocolata per fondre: 100g
Preparació:
Escalfar el forn a 180 º C.
Escalfar el forn a 180 º C.
Enfarinar un motlle per a pastissos o utilitzar paper vegetal.
En un recipient batre el sucre i l'ou fins que la barreja estigui clara i espumosa. Afegir la llet, l'oli i batre fins a integrar bé els ingredients.
En un altre recipient combinar la farina i el llevat en pols. A poc a poc afegir la barreja de farina a la d'ou i llet.
Fondre al microones o a bany maria la xocolata.
Dividir la barreja en dues parts iguals, només en una afegir el cacau en pols i la xocolata fosa.
En un recipient batre el sucre i l'ou fins que la barreja estigui clara i espumosa. Afegir la llet, l'oli i batre fins a integrar bé els ingredients.
En un altre recipient combinar la farina i el llevat en pols. A poc a poc afegir la barreja de farina a la d'ou i llet.
Fondre al microones o a bany maria la xocolata.
Dividir la barreja en dues parts iguals, només en una afegir el cacau en pols i la xocolata fosa.
Al centre del motlle col·locar 3 cullerades de mescla blanca i immediatament col·locar 3 cullerades de barreja de xocolata, continuar sense aturar-se alternant la barreja clara i la fosca fins a completar.
Important: no moure o intentar distribuir la barreja en el recipient! Ella mateixa s'anirà omplint progressivament.
Enfornar 40 minuts o fins que en inserint un escuradents aquest surti net. Deixar refredar per 15 minuts. Es pot decorar amb sucre glass per sobre.
Un èxit segur!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada