Aquesta vegada hem volgut provar a fer una crep salada amb verdura.
Realment ens ha sorprès perquè resulta gustosa i ve més de gust menjar verdures diferents!
La recepta:
Ingredients massa dels creps:
1) 3 ous
2) 400 ml de llet
3) 250 gr de farina
Ingredients pel farciment de verdura:
1) 2 pastanagues2) 1 carbassó
3) 1 patata mig bullida
4) mitja ceba picada
6) sal a gust
7) pebre a gust
8) oli per fregir
ELABORACIÓ:
1) Rentar amb cura tota la verdura ( MOLT IMPORTANT!!!!)
2) Tallar i pelar tota la pastanaga en rodanxes i ben prima.
3) Tallar el carbassó en rodanxes i cada rodanxa en quatre parts.
5) Tallar i pelar la patata en trocets petits
6) Deixar preparats tots els ingredients ja tallats en diferents bols.
7) Escalfar l'oli en una paella amb la ceba picada i quan aquesta està daurada afegir les altres verdures.
8) Afegir sal i pebre al gust i remenar fins a quan la verdura estigui ben cuita i tendra.
Ara és el moment de preparar la crep!!!!
1) Fer la massa barrejant els ingredient i acabar de barrejar-los amb una batedora ( llet, ous i farina)
2) Escalfar una paella antihaderent per fer creps.
3) Amb un cullerot vessar una mica de massa en la paella i repartir la massa per tota la paella.
4) Quan ja està calenta i es treu facilment , donar la volta, deixar-la coure uns segons i posar-la en un plat.
5) Quan totes les creps estan fetes , cadascú li afageix el farciment de verdura, enrolla la crep i....
BON PROFIT!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada